+31 35 543 1000 info@kza.nl

KZA - Kwaliteit van code tot livegang

Al 26 jaar actueel, future-proof, verbindend en vooruitstrevend.
KZA the movieNieuwsbrief

DevOps belofte waarmaken?

Zorg voor snelheid met kwaliteit!

 

Veel organisaties (willen) groeien naar een DevOps cultuur. Klanten vragen om nieuwe, betere en snellere IT oplossingen en DevOps helpt daarbij. Hoe waarborg je kwaliteit in de nieuwe DevOps teams en cultuur? Wat staat je te wachten? Welke keuzes moet je maken onderweg? Hoe zit het met verantwoordelijkheden? En… Hoe zorg je ervoor dat je stabiel en vol vertrouwen continue naar productie kan deployen?

 

QA in DevOps

In de snelheid van DevOps óók de juiste kwaliteit leveren blijft een serieuze uitdaging. KZA helpt met praktisch vormgeven en uitvoeren van QA in DevOps.  Meer hierover zie en hoor je in de web- en podcast over QA in DevOps.

Webcast terugkijken? Klik hier

Luister je liever?  De podcast met 20 minuten vol ervaringen en inzichten vind je op Soundcloud (klik hier)

 

KZA Services

 

Hoe zorg je er voor dat de juiste mate van kwaliteit behaald wordt? En dat inspanningen en aandacht voor kwaliteit écht waarde opleveren voor je klanten? Wat is kwaliteit voor jou en hoe zorg je ervoor dat je inzicht krijgt in kwaliteit?

KZA staat voor kwaliteit van code tot livegang. Wij zorgen voor het goed functioneren van IT systemen en het versnellen van het ontwikkelproces.

Wij zetten onze kennis van risico gebaseerd werken, methoden, technieken en tooling in om de kwaliteit van software inzichtelijk te maken. Wij doen dit altijd zo vroeg mogelijk in het ontwikkelproces. We helpen kwaliteit structureel te verbeteren en te borgen in je manier van werken. Dat is voor ons maatwerk én slim gebruik maken van kennis, ervaring en bewezen werkwijzen.

Wij helpen hands-on in multidisciplinaire ontwikkelteams of specialistische teams die kwaliteit organisatie breed borgen of veranderingen ondersteunen. Voor meer details zie onze expertises:

Al 26 jaar lang zorgen onze agile testengineers, QA DevOps Engineers, scrummasters, agile coaches en security specialisten voor het goed functioneren van uw IT systemen en versnellen van het ontwikkelproces. We zijn van plan dit ook nog heel lang te blijven doen. Maar waarom dan die eend?

Van Bug naar Duck
Het Rubber Duck Debugging Concept wordt door developers gebruikt om hun uitdagingen te helpen oplossen. Door de uitdaging hardop aan de badeend voor te leggen komt de oplossing als vanzelf boven water drijven. Bij KZA zien wij dat onze testengineers de natuurlijke gesprekspartners van developers zijn om gezamenlijk (technische) uitdagingen op te lossen. De tijd dat een testengineer alleen bugs rapporteerde zonder bij te dragen aan de oplossing is allang voorbij. Daarom staat de KZA badeend symbool voor ruim 25 jaar ontwikkeling in testen, automation en QA!

KZA voorop in testen en QA
KZA is al 26 jaar een gevestigde naam in de IT en oorspronkelijk vooral bekend om test en QA-dienstverlening. Doen wij dan al die tijd hetzelfde?
Zeker niet! We lopen voorop in ontwikkelingen als Agile testen, testautomatisering, DevOps QA en security testen. Ook de samenwerking met zowel de business als developers is veel intensiever geworden. Meedenken en bijdragen aan waardevolle oplossingen is steeds meer onderdeel geworden van de impact van een KZA professional. Voor de developers zijn wij vaak de Rubber Duck die hen helpt bij debugging door uitdagingen in code hardop te bespreken. KZA testengineers rapporteren niet alleen bugs maar leveren ook de Ducks!

Wil je meer lezen over het Rubber Duck Debugging Concept, kijk dan hier.

Wil je ook zo’n KZA badeend ontvangen of wil je meer informatie over QA in DevOps en onze services? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 035 – 5431000