+31 35 543 1000 info@kza.nl

WERKEN BIJ KZA

TALENT IS GOED, KARAKTER IS BETER!

OVER WERKEN BIJ KZA

Heb jij de attitude en het karakter om echt te gaan voor kwaliteit van code tot livegang?

KZA zoekt altijd naar professionals op het gebied van software testen en kwaliteit.

Bij ons gaat het over mensen, processen en technologie. KZA professionals richten zich op alle business en IT aspecten en processen die van invloed zijn op kwaliteit. Én hebben de durf en het lef om dit met alle betrokkenen te bespreken.

Er valt enorm veel te ontdekken en te leren. Als starter en juist ook als je het testvak goed kent.

Talent is goed, karakter is beter!

Dat is waar we bij KZA in geloven. Dus zijn we ook niet op zoek naar ‘de juiste professional’, we zoeken het juiste karakter.

En zoek jij naar de juiste functie? Ons advies: Stop met zoeken naar die functie, ga voor de juiste omgeving! Met de juiste omgeving en het juiste karakter komt jouw talent écht tot ontwikkeling. De business leaders van KZA hebben stuk voor stuk jaren ervaring met talent ontwikkeling op deze basis. Ze kennen het vak, ze kennen de mensen, ze kennen de markt en creëren de mogelijkheden voor je!

Kwaliteit = maatwerk

Bij KZA gaan we samen echt voor kwaliteit. We kennen het vak (al bijna 30 jaar) en begrijpen wat jij aan het doen bent. Onze opdrachten komen vaak uit warme relaties, wat ook betekent dat dat we samen veranderingen en opdrachten vormgeven..

Opdrachtgevers vragen KZA om te adviseren, begeleiden en praktisch te doen. De beste invulling? Die zoeken we in nauwe samenwerking met jou en onze klanten! Samen gaan voor kwaliteit bij onze opdrachtgevers is ook samen gaan voor jouw ontwikkeling. Dat is dus echt maatwerk.

Samen werken aan je ontwikkeling

Wij zijn enorm benieuwd naar jouw drive, ontwikkelwensen en wat je blij maakt. We investeren flink in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling én zorgen ervoor dat collega’s elkaar naar een hoger niveau tillen. Via gildes, trainingen, bijeenkomsten en coaches én doordat elke KZA collega altijd voor je klaar staat met een luisterend oor of slim advies.

Onderlinge concurrentie? Bij ons niet! Binnen no-time ken je collega’s en werk je nauw samen.

Koffie met collega's

Samenwerken op kantoor

Remote of live?

Wat past bij jou? Remote afspreken of elkaar echt ontmoeten, ook dat is maatwerk

Camera...Action!

Aan tafel voor de webcast over QA in DevOps voor het AG Testcongres

Welkom in ons Clubhuys

In ons Clubhuys heb je alle ruimte om goed te werken. Zie ik je daar?

Business attitude,
heb jij het?

Met onze passie voor kwaliteit, zorgen wij voor het goed functioneren van IT systemen en het versnellen van het ontwikkelproces. Wij staan voor kwaliteit, van code tot livegang! En dat vraagt om, zoals wij het noemen, business attitude.
Om klanten echt te helpen met het structureel verbeteren van kwaliteit, is business attitude essentieel: Een gezonde dosis lef, je verdiepen in de business en nieuwsgierigheid naar alle factoren die van invloed zijn op kwaliteit. En dan ook nog eens de durf en het lef om dit met alle betrokkenen te bespreken.

Jij stelt de juiste vragen, deelt je inzicht en brengt je expertise helder over. Technische knowhow combineer je met business attitude. Beide geef je aandacht omdat het businessresultaat hetgeen is dat telt!

Wat je toekomstige collega’s zeggen over werken bij KZA.

Melvin Baaij - Testspecialist & automatiseerder

“Persoonlijke ontwikkeling, aansprekende klanten en steun als het even iets minder goed gaat.”

Darryn Naarden - Testspecialist

“Eerst maar eens zien hoe dat gaat. Zo stond ik erin toen ik mijn volgende stap overwoog en met KZA ging praten. Logischerwijs ga je ervan uit dat niet alles gaat kloppen, toch?

Ik had direct een klik met Jeroen (nu mijn Business Leader) en wat gaaf is: KZA maakt verwachtingen echt waar. Geen vraag is te gek, geen tijdstip is raar, altijd een snelle reactie. Bij KZA werken mensen die je echt meenemen en ondanks Corona tijd, ze hebben echt tijd en aandacht voor je. Collega’s komen naar mij toe in plaats van andersom. Wat ik ook belangrijk vind is dat we direct een plannetje hebben gemaakt voor de langere termijn, we hebben goed gespard over de stip op de horizon. Werken bij KZA is werken in een bedrijf dat super relaxed is qua sfeer en dat ook van het doorpakken is.”

Dewi van Dijk - Testspecialist & OR lid

“Veel mensen vragen mij waarom ik bij KZA werk. Samenvattend: Persoonlijke ontwikkeling, professioneel, prettige sfeer.

De eerste keer dat ik binnenliep voelde het eigenlijk al heel goed.

Er wordt bij KZA echt wel wat van je verwacht. Maar binnen de visie van KZA heb je veel vrijheid om te kiezen welke richting je je op wilt ontwikkelen. En stel dat het eens niet lukt, dan word je gesteund om weer verder te gaan op een positieve manier.

Ik ben bewust wat meer de techniek in gegaan. De trainingen en cursussen die KZA aanbiedt hebben mij enorm geholpen. Ook is het een mooie manier om mijn collega’s beter te leren kennen, want iedereen werkt uiteindelijk weer ergens anders in opdracht.”

Ivo Rog - Testspecialist & OR lid

“Ik werk bij KZA omdat KZA je de kansen geeft om jezelf te ontwikkelen in een organisatie die aanvoelt als een familie. Als je gelooft in persoonlijke groei en continue ontwikkelen, dan moet je hier zijn.”

Wat biedt KZA jou?

We vinden het belangrijk dat jij op een goede manier kan werken, waar je ook bent. Naast financiën regelen we je ook je mobiliteit goed. En je bent altijd welkom in ons Clubhuys in Baarn, voor de gezelligheid en samenwerken met je collega’s.

FINANCIEEL:

KZA biedt je een vast contract voor onbepaalde tijd en je kan kiezen of je dat voor 40, 36 of 32 uur wilt. Naast vakantiedagen, vakantiegeld en voorzieningen voor pensioen, doe en deel je ook mee in bonusregelingen.

MOBILITEIT:

Reizen naar je werk op de manier die bij je past! Bij KZA heb je een goede leaseregeling en kan je ook kiezen voor OV of eigen vervoer. Naar jouw behoefte in te vullen dus.

FACILITEITEN:

Alles wat je nodig hebt om op locatie of thuis goed te kunnen werken. Denk aan een laptop met extra specificaties om moderne tooling te kunnen gebruiken tot een telefoonregeling en een ergonomische thuiswerkplek.

MVO:

Goed met elkaar en de wereld om ons heen omgaan vinden we ook belangrijk. Hoe we dat doen in de praktijk? Bijvoorbeeld goede doelen sponsoren, actief goede doelen helpen en challenges op het gebied van gezondheid en vitaliteit.
g

OPLEIDING EN ONTWIKKELING:

Je hebt ongetwijfeld al gezien dat KZA jouw ontwikkeling echt belangrijk vindt. We zorgen voor gave opdrachten bij aansprekende klanten bij jou in de buurt en ook voor enorm veel mogelijkheden. Denk aan een ongelimiteerd opleidingsbudget, persoonlijke begeleiding en maatwerk coaching.
w

SFEER & CONTACT:

Wil jij fun en resultaatgerichtheid? Samen plezier maken en samen ervoor gaan? KZA is een informeel en verbindend bedrijf waar iedereen elkaar kent.

Samen hebben we bijvoorbeeld gave feesten, sportieve activiteiten en interessante kennissessies. Dit organiseren we op diverse plekken in het land of op ons kantoor in Utrecht. Een prettige plek om goed te werken en elkaar te ontmoeten. Kom gerust eens sfeerproeven!

JOUW NEXT STEP OF START IN IT?

MET HAAR TESTEXPERTISE EN QA EN DEVOPS KENNIS, BIEDT KZA NIEUWE MOGELIJKHEDEN VOOR ERVAREN TESTAUTOMATISEERDERS, TESTSPECIALISTEN, DEVELOPERS ÉN YOUNG PROFESSIONALS.

Vacatures

JOUW START IN IT

Ben jij HBO/WO afgestudeerd of ga jij binnenkort afstuderen en vraag jij je af of werken in de IT bij jou past?

JOUW NEXT STEP IN IT

Heb jij ambities om je te specialiseren in automation of wil jij je kennis van QA in DevOps verdiepen op een specifiek aspect? Verder groeien in wat jij echt leuk vindt?

KZA helpt je met de stap zetten, met persoonlijke aandacht voor jou! Bekijk hier onze vacatures

Young Professional Testspecialist – traineeship

In ons QA Engineering traineeship word je opgeleid tot sterke testspecialist en ontwikkel je je talenten. Heb jij het karakter?

Testspecialist met lef en ervaring

Je kent het testvak al langer, je kent technieken en tools. KZA biedt je perspectief en daagt je uit. Ga jij voor jouw next step?

Testautomation specialist

Natuurlijk ga jij voor automation. Je team helpen met sneller waarde leveren. Wil jij je skills niet alleen toepassen, maar ook verder ontwikkelen?

QA DevOps Engineer of Enabler

Met jouw passie voor kwaliteit wil je waarde leveren in DevOps omgevingen. KZA helpt je ontwikkelen (van testspecialist) naar QA DevOps Engineer of Enabler. Grijp jij je kans?

KLANTEN & PARTNERS

Samenwerken aan kwaliteit

Maak kennis met KZA

Benieuwd hoe KZA uw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om samen uw wensen door te nemen.

Contact
KZA

T: +31 35 543 1000
E: info@kza.nl

ISO 27001 certificering

Disclaimer & Privacybeleid © 2024 KZA.nl