+31 35 543 1000 info@kza.nl

QA ENGINEERING TRAINEESHIP 

WIL JIJ EEN ECHT GOEDE START EN VERVOLG VAN JOUW LOOPBAAN IN IT?       

KZA HELPT JE OP EEN UNIEKE, PERSOONLIJKE MANIER!

Ben jij al aan de slag geweest met IT in je studie? Dan helpen wij jouw kennis gericht en praktisch uit te breiden en te verrijken in ons traineeship. Zodat je echt een goede start maakt in de praktijk!

Heb je geen technische of IT component in je studie en wil je graag in de IT werken? Vaak is dat dan lastig, niet bij ons! Wij helpen je juist de stap te maken, met goede opleiding en een echt persoonlijke aanpak.

Wij hebben een uniek QA Engineering traineeship ontwikkeld (ook wel de KZA Masterclass genoemd). Een speciaal programma dat je een stevige en actuele basis geeft in het testvak en IT, met waardevolle handvatten, goed beeld van ‘hoe het werkt in de praktijk’ én aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het programma helpt je (ook met minimale kennis en ervaring) op een goede manier te starten. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om je verder te ontwikkelen.

Wil je ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn? Lees dan hieronder verder of contact direct met Chantal.

Chantal Hogerhuis – de Groot

HR en Office Manager

Dit moet jij kunnen/zijn!

Wat zijn nou goede eigenschappen van een testconsultant?

Als test consultant werk je met verschillende disciplines actief samen. Met een ontwikkelaar of architect bespreek je in detail de IT oplossing en ben je sparringspartner op het gebied van kwaliteit. Terwijl je met een manager of gebruiker praat op business niveau om er voor te zorgen dat de IT oplossing aansluit bij de wensen en processen.

Daarom is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en je goed in staat bent te schakelen tussen de disciplines. Daarnaast ben je bezig met de kwaliteit van de IT oplossing, vooral door te kijken of een oplossing voldoet aan de gestelde wensen en verwachtingen van de gebruikers. Dit vereist analytisch inzicht en een kritische blik. Ook heb je een afgeronde HBO/WO studie.

Wat houdt het traineeship in?

In vier weken word je opgeleid tot QA Engineer. Je begint met de basis van het testvak en samenwerken in de IT. Je leert de testmethodieken (TMap en ISTQB) en ook de Agile/Scrum werkwijze komt aan bod.

Hierna gaan we dieper de technische hoek in, je maakt kennis met verschillende testtools zoals Selenium en SoapUI en je krijgt onder andere de basis omtrent programmeren, security en SQL mee.

Naast de techniek vinden wij vooral jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Tijdens het traineeship en je verdere loopbaan bij KZA komt dit onderwerp uitgebreid aan bod. Er wordt met behulp van mede trainees en een externe coach intensief gewerkt aan je communicatie vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Gedurende het traineeship en ook daarna word je begeleid door jouw persoonlijke Business Leader die jou helpt in je verdere ontwikkeling en in de opdrachten die je bij onze klanten gaat doen.

Wat biedt KZA jou?

We vinden het belangrijk dat jij op een goede manier kan werken, waar je ook bent. Naast financiën regelen we je ook je mobiliteit goed. En je bent altijd welkom in ons Clubhuys in Baarn, voor de gezelligheid en samenwerken met je collega’s.

FINANCIEEL:

Arbeidscontract voor onbepaalde tijd (vast contract) voor 40, 36 of 32 uur met naast je maandsalaris:

 • 26 vakantiedagen
 • Vakantiegeld (8%)
 • Jaarlijks salarisherziening op basis van prestaties
 • Facturabiliteitsbonus
 • Collectieve winstdeling
 • Collectieve pensioenregeling waarbij je individueel kapitaal opbouwt (pensioenverzekering)
 • Ongevallen/invaliditeitsverzekering 
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering en ANW hiaat verzekering

MOBILITEIT:

 • Leaseregeling inclusief elektrisch rijden én NS business card voor OV wanneer dat beter uitkomt
 • Brandstofkosten privé binnen- en buitenland vergoed
 • Onbeperkte privé kilometers
 • Vergoeding voor betaald parkeren

FACILITEITEN:

 • Laptop met extra specificaties om moderne tooling te kunnen gebruiken
 • Telefoonabonnement met onbeperkt data
 • Vergoeding voor mobiele telefoon
 • Ergonomische thuiswerkplek 

MVO:

 • Challenges op het gebied van gezondheid en vitaliteit
 • Sponsoring van en activiteiten voor en met goede doelen
g

OPLEIDING EN ONTWIKKELING:

 • Gave opdrachten bij aansprekende klanten bij jou in de buurt
 • Ongelimiteerd opleidingsbudget
 • Een uitgebreid en actueel trainingsaanbod met certificeringen
 • E-learnings (Pluralsight, Udemy, Codecadamy etc.)
 • Individuele invulling opleidingsplan met persoonlijke begeleiding en maatwerk coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling door ervaren topcoaches 
w

SFEER & CONTACT:

 • Resultaatgericht, fun, informeel en verbindend bedrijf waar iedereen elkaar kent
 • 4x per jaar personeelsmeetings in het KZA Clubhuys in Baarn of online
 • Kennissessies, jaarfeest, kerstfeest, bioscoopdag, teamuitje(s) en meer
 • Gesponsorde activiteiten zoals het KZA skiweekend, mudmasters,
  hardloopwedstrijden, voetbaltoernooi en nog veel meer

Solliciteer direct

We ontvangen graag je contactgegevens en cv

"*" indicates required fields

Naam*
Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 2 MB.

Wat je toekomstige collega’s zeggen over werken bij KZA.

Rick Venema - Young Professional Testspecialist

“Ik ben opgeleid tot programmeur, testen was een klein onderdeel van mijn studie en stage opdrachten. Ik wilde graag verder kijken dan programmeren. Bij KZA heb ik in korte tijd veel nieuwe dingen geleerd en testen is belangrijker dan het lijkt! KZA ervaar ik als een gezellig bedrijf met laagdrempelig contact met iedereen, het maakt niet uit of ik met management of (directe) collega’s spreek. Dat maakte ik bij andere werkgevers niet mee.”

David Scheijgrond - Testspecialist

“Ik werk graag bij KZA omdat het een warme, persoonsgerichte organisatie is. Er wordt ingezet op ontwikkeling en je krijgt de juiste ondersteuning. Daarnaast werken er leuke, bevlogen mensen die allemaal enthousiast zijn en leuk in de omgang.”

Michelle To - Young Professional Testspecialist

“Met mijn achtergrond in Pedagogische Wetenschappen, vind ik het bijzonder hoe je bij KZA als “nieuweling” in het testvak en dus ook inhoudelijk, de kans krijgt om je te ontwikkelen als young professional. Het vertrouwen dat KZA je hierbij geeft vind ik ook heel mooi. Terwijl ik nog met knikkende knieën zat, waren alle KZA’ers er al van overtuigd dat het allemaal goed zou komen. Ik heb de afgelopen tijd een hele hoop geleerd en gedaan, en dat waren alleen nog maar de eerste maanden. Dat belooft veel goeds voor de komende tijd!”

Yvar Veltmaat - Testspecialist

“Waarom werk ik bij KZA? Het is een modern, warm bedrijf. Gemoedelijk, veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, veel mogelijkheden voor technische ontwikkeling/trainingen, goed management.”

Maak kennis met KZA

Benieuwd hoe KZA uw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om samen uw wensen door te nemen.

Contact

KZA

T: +31 35 543 1000
E: info@kza.nl

Disclaimer & Privacybeleid © 2020 KZA.nl