+31 35 543 1000 info@kza.nl

Test Automation Days 2019

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dit jaar pakt KZA groot uit. We gaan de hele wereld laten weten dat wij specialist zijn op het gebied van testautomatisering. Naast een uitstekende business attitude hebben al onze KZA’ers een technical attitude met een pragmatisch instelling.

Woensdag 19 juni en donderdag 20 juni zijn de testautomation days 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar is het thema testautomation in a continuous world. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: exploratory testing, CI/CD Pipeline, Jenkins, DevOps, Performance testing, Robot Framework, Appium en BDD (Behavior Driven Development).

Op 20 juni zijn wij zelfs als hoofdsponsor aanwezig. Deze tweede dag staat in het teken van uitwisselen van ideeën en tips door middel van lezingen en presentaties. Onze professionals, Mark Pieplenbosch en Edward Becx, gaan spreken over hun praktijkervaringen met testautomatisering en het belang van context tijdens hun prestatie ‘Context is key’. Ze gaan verder in op de vraag of testautomatisering gerechtvaardigd is voor elk bedrijf en in elke situatie. Zonder focus te hebben voor mensen, processen en technologie is het gemakkelijk om het groter geheel en het doel van testautomatisering uit het oog te verliezen. Is testautomatisering in elke situatie verantwoord?

Hou de datum in je agenda vrij! Ga naar de website van TAD en koop je kaartje. Gebruik onze code (TAD19KZA50) voor korting.