+31 35 543 1000 info@kza.nl

Vlak voor de jaarwisseling heb ik de laatste aflevering van “Mars” gekeken, een interessante semi-documentaire over het doel om een settlement op Mars te bouwen. Een droom… een ontdekkingsreis! Voordat we beginnen aan onze nieuwe ronde, met nieuwe kansen, kijk ik graag nog even terug. 2017 was een bewogen jaar, zowel voor de wereld als voor mij persoonlijk.

Trump is officieel begonnen aan zijn oorlog tegen de mensheid. Oeps! De opgelaaide speculaties over de Bitcoin en de, inmiddels traditionele, “Zwarte Piet-discussie” domineren de wandelgangen. Gaap! Vrouwen kunnen officieel alles beter, met voetbal is het laatste mannelijke bastion onderworpen aan de wetten van Venus. Pijnlijk! Het beeld wat geschetst wordt bij aanhangers van duurzaamheid is steeds vaker die van “menselijke visionairs” in plaats van “knuffelende theedrinkers”. Finally!

Tussendoor was ik, net als jullie, vooral druk druk druk. Dat gevoel hebben wij Nederlanders graag en ik ben niet anders. Ik werk minimaal 40 uur bij de klant, pak met veel plezier de samenwerking tussen KZA en studieverenigingen op, ben sinds februari zelf ook weer student én volg een persoonlijk ontwikkelingstraject. Als klap op de vuurpijl heb ik een maand gereisd door Nepal. Uit al deze ervaringen haal ik ontzettend veel energie. Deze periode is een mooi moment om terug te kijken en te filosoferen over de volgende stap.

In 2017 heb ik een aantal dingen geleerd. Ik ben geen specialist… eerder een generalist! Ik werk graag op het snijvlak van meerdere disciplines. Het wordt me steeds duidelijker welke snijvlakken dit zijn: IT, Economie en Psychologie. Het lijkt mij fantastisch om ooit een team of organisatie aan te sturen met specialisten in al deze deelgebieden. Om samen een misdadiger op te sporen of een groep mensen verder te helpen. Dat bereiken staat voor mij gelijk aan de Marslanding. Ik ben er nog niet en van de ontdekkingsreis ernaartoe ga ik enorm genieten. Te beginnen in 2018!

Ik ben benieuwd naar wat jou drijft om in 2018 weer vol gas te geven. Wat is jouw droom?

Timo Nadorp