+31 35 543 1000 info@kza.nl

Vorige week heb je het verhaal kunnen lezen van twee medewerkers die nog in hun traineejaar zitten. Maar hoe hebben onze ervaren medewerkers het traineeship ervaren en hoe gaat het nu ze al een tijdje in dienst zijn. Onderstaand vind je het verhaal van Timo en Maira.

Timo zit al bijna twee jaar bij ons.

In zijn woorden:
“Het is bijna twee jaar geleden dat ik ben begonnen bij KZA. Ik was overtuigd door de nadruk op persoonlijke ontwikkeling en de opdrachten op het snijvlak van Business en IT. Twee opdrachten, een master, een traineeship, een persoonlijk leiderschapstraject en vele cursussen verder kijk ik terug op een mooie start van mijn loopbaan. Er wordt echt geïnvesteerd in medewerkers.

Groei en beweging zijn belangrijk voor mij. Het traineeship is hier ondersteunend in. Samen met mijn Business Unit Manager heb ik een pad uitgestippeld dat past bij mijn ambitie. In mijn geval ligt dat op het vlak van Business Analyse en Agile Transities. Andere trainees hebben zich ontwikkeld naar testautomatisering. Die diversiteit is wat KZA in mijn ogen sterk maakt.

Doordat iedereen betrokken is en in zichzelf investeert zijn we een energieke organisatie. Er is gelukkig ook ruimte voor ontspanning. Het mooiste voorbeeld daarvan is de jaarlijkse wintersport! Het is mooi om met een groep ambitieuze jonge mensen de eerste stappen in het werkveld te zetten. Door de combinatie van uitdaging en leuke collega’s rijd ik elke werkdag weer met plezier naar het werk.”

Maira is inmiddels vier jaar bij ons in dienst.

In haar woorden:
“Van nature heb ik kwaliteit hoog in het vaandel staan. Als voormalig projectmanager wilde ik niet meer sturen op geld en planning, maar op het toevoegen van waarde. Het traineeship van KZA heeft mij laten proeven aan diverse kwaliteitsrollen in de IT. Daarna volgde een jaar waarin ik veel ervaring heb opgedaan onder begeleiding van een persoonlijke coach. Er is ruimte om te ontdekken waar jij energie van krijgt.

KZA heeft mij een platform geboden vol technische kennis, warme collega’s en een informele sfeer voor persoonlijke en technische ontwikkeling. Hiermee realiseer ik nu blijvende veranderingen richting zelfsturende teamcultuur, efficiënt toolgebruik en flexibele ontwikkelprocessen bij klanten. Het werken bij KZA biedt mij vandaag de afwisseling tussen grote organisaties en kleine bedrijven in functies als Scrummaster, Test Specialist en Coach. Gesupport door een achterban van collega’s die elkaar triggeren om samen verder te komen en elkaar regelmatig opzoeken, voel ik me onderdeel van de KZA-familie.”

Al met al durven we wel te zeggen dat we een heel hecht bedrijf zijn waar je geen nummer bent. Dat onze medewerkers tevreden waren wisten we ook al maar om het daadwerkelijk zo uit eerste hand te horen doet toch altijd goed! Ben je benieuwd of KZA bij jou past? Neem dan even contact op. Je kunt mij bereiken via 06-44185819 of stuur een mailtje.

Tot volgende week, dan weer een nieuwe blog!