+31 35 543 1000 info@kza.nl

Nieuws

Mark Bottelier is per 1 januari 2018 benoemd tot algemeen directeur bij KZA.

Mark Bottelier is sinds 2015 werkzaam bij het bedrijf als business unit manager.

Lees meer

Klanttevredenheid KZA opnieuw gestegen!

Eind 2017 hebben wij onze relaties gevraagd naar hun beleving ten aanzien van onze dienstverlening. Waar wij in 2016 al een enorm mooie waardering kregen van 8,1 hebben we het naar de mening van onze relaties in 2017 nog beter gedaan.

Lees meer

KZA Kennissessie GDPR

donderdag 15 februari 2018

Hoe ga je straks om met testdata? Op 25 mei 2018 wordt de GDPR (AVG) van toepassing. Dit heeft impact op testen. Rondom testdata neemt Eric Hoefman van EntrD ons mee in de specifieke risico’s, context en oplossingen. Hoe bepaal je de balans tussen anonimiseren en je data ‘productie-like’ houden? Welke verbanden moeten blijven bestaan? En welke inspanning komt daarbij kijken?

KZA Kennissessie “Beyond Scrum” dinsdag 3 april 2018

Is in jouw omgeving het Agile werken al ingevoerd? Werk je in, of met een Scrum team en ben je benieuwd wat volgende stappen zijn om de kwantiteit en kwaliteit van de teams te verhogen?
We nemen je graag mee in de wereld van systeemontwikkeling ‘voorbij Scrum’. Onderwerpen zijn onder andere DevOps, Lean & Scaling. De focus ligt niet op tooling, maar op werkwijzen en mindset. Tot dinsdag 3 april!

KZA & Hulphond Nederland

Dit jaar hebben we bij KZA Hulphond Nederland gekozen als goed doel waar we ons voor gaan inzetten. In maart hebben we de actie ‘KZA biedt de helpende hond’ gelanceerd, waarbij alle KZA’ers vakantie- of overuren konden doneren.

KZA in Beeld

Na een warm onthaal op de personeelsavond mogen wij nu met trots onze nieuwe bedrijfsfilm presenteren. “Er gebeurt enorm veel bij KZA en deze film is een mooie afspiegeling daarvan.”, aldus algemeen directeur Joost van Haarlem.

 

Een terugblik op FLOW

Het KZA FLOW event was een groot succes, deelnemers bedankt! Wil jij hier volgende keer ook (of weer) bij zijn zet dan 16 november 2017 in je agenda want dan staat het volgende FLOW event op de planning!

 

 

De eerste KZA Kennissessie voor het grote publiek

Afgelopen woensdag (14 september 2016) was het zo ver: De eerste Kennissessie voor het grote publiek.