+31 35 543 1000 info@kza.nl

MVO

KZA & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Waar bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen, gaat het beter met de wereld. Ook bij KZA zetten wij ons in voor een betere wereld.

Met een gemiddelde leeftijd van 32 hebben wij een jonge bedrijfscultuur. Veel van onze medewerkers geloven erin dat wij de wereld goed door moeten geven. Als KZA willen ons hiervoor inzetten middels Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen. In onze ogen hoort het bij je maatschappelijke plicht. Het menselijke perspectief is daarin voor ons leidend.

 

Wat wij doen

Onze mensen: Uiteraard willen wij bij KZA het personeelsverloop zo beperkt mogelijk houden. We houden onze toppers het liefst bij ons! Als onze medewerkers toch aangeven een andere richting op te willen, dan kijken wij actief samen naar alternatieven binnen een van onze 35 zusterbedrijven of bij Total Specific Solutions. Dit organiseren wij bijvoorbeeld via TalentManagement en de TSS Academy’s.

KZA & het goede doel: Elk jaar kiezen we gezamenlijk een doel uit, waarvoor we ons willen inzetten. We bieden hulp aan door middel van ‘handjes’ maar ook financiële steun door bijvoorbeeld het vrijwillig doneren van (de waarde van) vakantie-uren.

Het wagenpark: Vanwege de aard van ons werk hebben de meeste van onze medewerkers een leaseauto tot hun beschikking. Om mensen bewust hiermee om te laten gaan, geven we hen tips over milieubewust rijden. Daarnaast wordt er vanuit de OR gekeken naar  energiezuinige oplossingen voor sommige collega’s.

Vierjaarlijkse energie audit: De energie-audit is een systematische, vierjaarlijkse aanpak met als doel informatie te verzamelen over het actuele energieverbruik van een onderneming. De aanpak is bedoeld om mogelijkheden voor kosteneffectieve energiebesparing te signaleren en te meten.

Disclaimer & Privacybeleid © 2018 KZA.nl