+31 35 543 1000 info@kza.nl

Test Automation

Testautomatisering is een, steeds vaker ingezet, hulpmiddel om de kwaliteit van software structureel te borgen. Om onze professionals en klanten beter te kunnen voorzien van deze kennis en ervaring rondom Testautomatisering is het Testautomatiseringsgilde ontstaan. Dit dient als platform om kennis en ervaring intern te delen zodat onze professionals nog meer van waarde kunnen zijn voor/bij onze klanten.

Het doel van het TA Gilde is dat we -aanvullend op de bestaande dienstverlening- ook effectief Testautomatisering kunnen inzetten bij klanten. Dit, door er samen mee te werken, erover te adviseren of door het op locatie/(product)specifiek voor de klant in te richten.

Verder faciliteren we ook workshops & trainingen (zowel intern als extern), verspreiden we kennis over technieken en tooling, en zijn we bezig met het ontwikkelen van een ‘TA speeltuin’. Door middel van deze voorbeeld webapplicatie met geautomatiseerde testset bieden we onder andere de mogelijkheid:

  1. Hands-on ervaring op te doen met het inrichten en onderhoudbaar opzetten van een geautomatiseerde testset
  2. Ervaring op te doen met het ontwikkelen van een applicatie voor verbeterde basiskennis van de techniek
  3. Voor andere gildes om gebruik te maken van deze ‘klant’-like ontwikkelstraat om, bijvoorbeeld, het belang van ‘Agile softwareontwikkeling’ of ‘Security’ voor een product meer tot de verbeelding te laten spreken.

Wilt u graag met ons sparren over de inzet van Testautomatisering binnen uw omgeving, of heeft u vragen over een bepaalde aanpak of benadering? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan onderstaand je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.