+31 35 543 1000 info@kza.nl

Agile testen

U wilt testen of de software die wordt ontwikkeld functioneel en technisch voldoet en aansluit op uw bedrijfsdoelstellingen en de wensen van de klant. U heeft echter niet de kennis, kunde, ervaring en/of tijd in huis om deze vraag adequaat en snel te beantwoorden. KZA biedt u de kwaliteit om al uw testuitdagingen tot een goed einde te brengen. Onze experts kunnen alle rollen in uw test- of scrumteam vervullen. Ook is het mogelijk dat wij complete testtrajecten van u overnemen en voor u uitvoeren.
 
KZA is al ruim twintig jaar de expert in het testvak. Onze aanpak onderscheidt zich door een focus op het vroegtijdig bepalen of de gewenste waarde voor uw organisatie en klant wordt gerealiseerd. Onze mensen hebben affiniteit met uw business. Wij werken toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend, zodat we samen met u resultaat neerzetten.
Onze Testspecialisten

De KZA testspecialisten beschikken over ervaring met/kennis van TMap en ISTQB. Daarnaast beschikken zij over kennis van Agile methoden, diverse (test)technieken en tooling en hebben ze verschillende certificaten op het gebied van Agile (o.a. Professional Scrum Master, Professional Scrum Product Owner).

Onze testspecialisten zijn in staat om u te helpen bij het:

  • Optimaliseren van de testwerkzaamheden en teststrategie;
  • Bepalen van uw strategie en aanpak ten aanzien van testautomatisering;
  • Optimaliseren van het ontwikkel- en releaseproces;
  • Introduceren en implementeren van Agile tooling;
  • Introduceren en implementeren van Agile concepten zoals Behaviour Driven Development, DevOps en Continuous Integration/Continuous Delivery;
  • Faciliteren van Scrum meetings zoals planningssessies, retrospectives en reviews;
  • Vervullen van een (gedeeltelijke) rol als Scrum Master of Product Owner in één of meerdere teams.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan onderstaand je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.