+31 35 543 1000 info@kza.nl

ONTDEK DE EXPERTISE VAN KZA 

Vanuit onze passie voor kwaliteit ondersteunen wij vanuit KZA onze klanten met het testen van hun software. Dit doen wij sinds 1995 succesvol en hebben daarin een ruime ervaring opgebouwd.

Vanzelfsprekend volgen wij de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet. Onderwerpen als testautomatisering, testen in een Agile of DevOps omgeving en het testen van non functionals zijn onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Gezien het toenemende belang van het aspect Security investeren wij op dit gebied in kennis en kunde. En met succes. De afgelopen jaren voeren wij regelmatig pentesten uit voor diverse van onze relaties.

Vanuit deze ervaring weten wij dat de kwaliteit van software voor een belangrijk deel wordt bepaald door de wijze waarop het software ontwikkelproces is ingericht en hoe mensen hierin samenwerken. Dit is de reden om naast het vakgebied testen onze klanten middels Agile services te ondersteunen met het inrichten en verbeteren van hun Agile werkwijzen.

Kenmerkend voor onze werkwijze is het pragmatisme wat wij hanteren. De theoretische kennis van modellen als TMap, ISTQB, Agile, etc is bij al onze consultants aanwezig. Deze kennis passen wij pragmatisch toe. Elke situatie is immers anders en vraagt dus ook om een andere aanpak. Onze klanten herkennen en waarderen dit enorm.

Test Automation Services

Agile services

Maak kennis met KZA

Benieuwd hoe KZA uw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om samen uw wensen door te nemen.

Contact

KZA

T: +31 35 543 1000
E: info@kza.nl

ISO 27001 certificering

Disclaimer & Privacybeleid © 2022 KZA.nl