+31 35 543 1000 info@kza.nl

Gaat jouw impact verder dan kwaliteit?

Volg ons Flow-traject

Doelen

Je hebt je eigen dromen en doelen. Krijg deze helder en concreet.

Veranderingen

Wat moet je veranderen om jouw dromen en doelen waar te maken. Dit kan op privé vlak zijn maar ook werk gerelateerd.

Leiderschap

Hoe zorg je dat je achter je acties staat? Hoe help je andere mensen verder? En wat als je je eigen dromen en doelen hebt behaald?!

Werken bij KZA betekent dat je de ruimte krijgt om jezelf zowel in de diepte als in de breedte te ontwikkelen. Wij geloven erin dat een professional zich op drie aspecten kan blijven ontwikkelen. Dit noemen we hard skills, “business attitude” en soft skills. Het is onze taak om elke professional daarin op maat te faciliteren en te ondersteunen. Zo gaan we dieper in op de soft skills met ons flow-traject. We hebben het traject opgedeeld in drie categorieën: authentiek leiderschap, verbindend leiderschap en inspirerend leiderschap.

Autentiek leiderschap:
Na het intake gesprek gaan we verder met authentiek leiderschap. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar wie jij bent en hoe je bepaalde dingen ziet, doet en aanpakt. Vanuit die kern eigenschappen gaan we verder naar kijken naar op welke manier je jouw kwaliteiten het beste in kunt zetten om het hoogste mogelijke doel te behalen.

Verbindend leiderschap:
De volgende stap is: hoe zorg je ervoor dat je het team mee krijgt in jouw enthousiasme en visie? Welke kwaliteiten kun je extra benadrukken om uit te leggen wat je bedoelt?

Inspirerend leiderschap:
Je hebt het team meegekregen, zij staan achter je. Nu de stakeholders nog. Hieronder verstaan we iedereen waar je mee moet samen werken om je doel te bereiken. Denk dus aan: het management, leveranciers, andere teams etc. Hoe kun je het beste je verhaal vertellen? Hoe zorg je ervoor dat jij hen inspireert? Hoe krijg je hen ook achter je?

Deze drie pijlers zijn belangrijk voor de training. Door middel van de kick off maak je kennis met jouw dromen, doelen en ambities. Dankzij de kick down weet je alle informatie om te zetten in concrete acties en ben je klaar om je plannen waar te maken!