+31 35 543 1000 info@kza.nl

 LEREN VAN EXPERIMENTEREN!

EXPERIMENTEREN EN NIEUWSGIERIGHEID, WAARDEVOLLE SKILLS VAN QUALITY MINDED PROFESSIONALS. VERBREED JIJ OOK JE HORIZON EN ONTDEK JE NIEUWE PERSPECTIEVEN IN TESTING & QA?

Jouw rol als QA Engineer of test professional verandert. Automatisering, digitalisering, complexiteit van organisatieveranderingen – dit heeft allemaal impact op je rol. Organisaties hebben grote ambities op het gebied van schaalbaarheid,  flexibiliteit en snelheid. Je wordt als professional daarom uitgedaagd om breder naar jouw vakgebied te kijken.

Tijdens ons event op 30 mei staan wij samen met andere vakgenoten stil bij complexe vraagstukken rondom technologie en digitalisering in organisaties. Hoe pak jij dit aan? Wat vraagt dit van jou? Hoe werk je samen en hoe leer je innoveren en experimenteren met elkaar terwijl de druk hoog is? Wij sparren daar graag met jou over op 30 mei!  

Tijdens dit event doe jij inzichten op om (nog) beter klaar te staan voor de toekomst van het vakgebied QA & testing. Zien we jou dan?

Sprekers en programma

Kijk eens anders als je durft! Een inspirerende ontdekkingsreis

 
Kevin Weijers (Chief Exploration Officer)

 

Kevin Weijers spreker inspiratie

Nieuwsgierigheid en experimenteren, essentieel voor quality minded professionals!

Kevin Weijers kent als geen ander de kracht hiervan. Hij neemt je mee op een verfrissende en inspirerende ontdekkingsreis, vol creativiteit en innovatie. Met zijn eigen nieuwsgierigheid en verhalen van experimenten uit de praktijk, daagt hij je uit om echt anders te kijken naar wat je ziet, weet en kan!

Kevin’s leven staat helemaal in het teken van creatieve experimenten die ontstaan vanuit nieuwsgierigheid, zoals: Stoppen met e-mail, 50 presentaties geven in 15 weken, de wereld rondreizen om bedrijven te helpen in ruil voor eten en onderdak, en de 21 dagen niet klagen challenge.

Hij is schrijver van ‘21 dagen niet klagen, en nog 33 experimenten voor een verfrissende blik op je werk en leven’ en veelgevraagd spreker. Jaarlijks verzorgt hij ruim 100 (digitale) inspiratiesessies voor het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs, de zorg en als opening of afsluiter op diverse (inhoudelijke) congressen.

Zijn ervaringen, lessen en zijn nieuwste experiment ‘leven als een topsporter’ geven je gegarandeerd waardevolle ideeën voor je persoonlijke en professionele leven.

 

 

IT Ambities, groei en kwaliteit – gewoon doen!?

 
Simon Hof (Manager IT & Delivery) en Roelof Taal (QA Enabler) 

Sprekers uit de praktijk Roelof en Simon

Grote ambities op het gebied van dienstverlening aan klanten! Quion groeit en dit vraagt wat van organisatie en technologie. De ambities waarmaken vereist scherp samenwerken en de ultieme balans vinden tussen people, process en technology.

Simon Hof (Manager IT & Delivery bij Quion) en Roelof Taal (QA Enabler bij KZA, actief bij Quion) komen flinke uitdagingen tegen bij de transitie naar nieuwe technologie, anders samenwerken en groeien. De kwaliteit van de dienstverlening en de IT waarmee Quion haar klanten elke dag ontzorgt, vraagt om kennis, inzicht, pragmatiek en meer.

Ze nemen je mee in hoe zij omgaan met de complexe vraagstukken. Hoe schalen zij op naar veel meer klanten bedienen? Wat moet je vooral wel en niet doen? Welke uitdagingen hebben ze op te lossen?

Jij leert van de ‘best practices en lessons learned so far’. En niet alleen dat, ze nemen ook een uitdagend vraagstuk mee waar jij deze avond je tanden in mag zetten.

Tijdstip en locatie

 

Je bent van harte welkom in ’t Clubhuys in Baarn, Laanstraat 124

 

16.30 – 17.30 uur: ontvangst met diner, opening door Mark Bottelier, Managing Director van KZA

17.45 – 18.15 uur: Kijk eens anders als je durft! Een inspirerende ontdekkingsreis door Kevin Weijers (Chief Exploration Officer)

18.15 – 20.00 uur: Quion Case met Simon Hof (Manager IT & Delivery) en Roelof Taal (QA Enabler)

20.00 uur: Wrap up / lessons learned door Kevin & Quion

20.15 uur: Borrel

 

Inschrijven

Deelname aan dit unieke event is kosteloos en levert je gegarandeerd nieuwe inzichten en perspectieven op.

"*"verplicht veld

Naam*

Maak kennis met KZA

Benieuwd hoe KZA uw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om samen uw wensen door te nemen.

Contact

KZA

T: +31 35 543 1000
E: info@kza.nl

Disclaimer & Privacybeleid © 2021 KZA.nl