+31 35 543 1000 info@kza.nl

Expertise

Werken bij KZA betekent dat je de ruimte krijgt om jezelf, zowel in de diepte als in de breedte, te ontwikkelen. Wij geloven erin dat een professional zich op drie aspecten kan verbeteren. Dit noemen we hard skills, “business attitude” en soft skills. Het is onze taak om elke professional daarin op maat te bedienen. Elk jaar zijn er rond de 130 cursusavonden en daaruit kun jij jouw ideale leertraject samenstellen. Er is maar één iemand die de regie heeft en dat ben jij!

Hard Skills

De vakkennis die bepaald wat een professional kan, denk hierbij aan ISTQB, TMap of SoapUI. Onmisbare vaardigheden voor je dagelijkse werkzaamheden als professional!

Business Attitude

Naast vakkennis is het belangrijk om de wens van de klant te begrijpen. Door te doorgronden hoe de zaak organisatorisch in elkaar zit, kun je doorgroeien naar andere functies.

Soft Skills

Goede communicatie én persoonlijke ontwikkeling zijn ontzettend belangrijk! Binnen en tussen teams leer jij hoe je de verbindende factor kan spelen. Zodat je kennis en business attitude ook echt uit de verf komt!
N

Certificaten

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. TMap, PSMI, Prince2, BiSL, ASL, IREB, ISTQB et cetera.
T

Expertsessies

Informatie over belangrijke onderwerpen binnen de IT of het testvak, meestal gegeven door een externe expert.

TSS Academy

Elk jaar biedt TSS ons de mogelijkheid om tien medewerkers te selecteren voor extra opleidingen.

“Om onze opdrachtgevers goed te kunnen helpen bij het realiseren van gestelde doelen, investeren we maximaal in de competentieontwikkeling van onze mensen met trainingen, coaching en gildes. Binnen KZA heerst een echte ‘ik wil me ontwikkelen-cultuur’ en dat doen we samen.”

 
Jeroen Gouwentak

Business Unit Manager (opleidingen), KZA

Zelfsturende gildes

Bij KZA geloven we erin dat de professionals het best kunnen inschatten waar we ons moeten ontwikkelen. Daarom hebben we een zevental gildes opgezet. Elk gilde heeft zijn eigen focus en dit komt terug in de soorten opleidingen die deze gildes aanbieden. Bij Agile en Business Attitude komen naast testen ook zaken als marketing, communicatie en strategie aan bod. Terwijl de leden van Security, TestingTrends en Testautomatisering er primair voor zorgen dat we ons blijven ontwikkelen op het gebied van hard skills. Gezamenlijk hebben de gildes als doel dat we voor blijven lopen op de markt.

Interne Cursusavonden

De cursussen en trainingen die aangeboden worden door de gildes zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast biedt KZA nog vele andere interne en externe cursussen. Een deel van de externe cursussen is bij zusterbedrijven zoals Everest of PinkRoccade. Het is verder altijd mogelijk om een certificaat te behalen, zodat je kan aantonen dat je bepaalde kennis in huis hebt. Tenslotte biedt ons moederbedrijf, TSS, elk jaar extra opleidingen aan voor een aantal medewerkers. Kortom, jouw ontwikkeling krijgt alle aandacht bij KZA!

Disclaimer & Privacybeleid © 2018 KZA.nl