+31 35 543 1000 info@kza.nl

EVENTS

VERRIJK OF VERFRIS JE KENNIS EN ONTMOET VAKGENOTEN BIJ EEN VAN DE KZA KENNISSESSIES OF ANDERE INTERESSANTE BIJEENKOMSTEN

Inzicht geven in kwaliteit, zorgen voor goed functionerende IT oplossingen en optimaliseren van het ontwikkelproces. Kwaliteit van code tot livegang dus, dat is onze missie.

Kennisdelen en kennisontwikkeling zijn belangrijke ingrediënten om daar succesvol invulling aan te geven. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten rondom interessante of actuele onderwerpen, verbonden met QA & testen.

Je bent van harte welkom om deel te nemen! Meld je aan en we ontvangen je graag live (of online).

Agenda

16 mei 2024

Hoe goed perform je?

Tijdstip: 17.30-20.30 uur (incl. eten)

Locatie: Utrecht, precieze locatie volgt

De performance van je applicaties bepaalt ervaring van kwaliteit! Is je systeem goed als dat draait als een zonnetje met 50 gebruikers tegelijk, of moet datzelfde systeem dat kunnen met veel meer gebruikers? En geldt dat dan altijd? Onder alle omstandigheden? Het identificeren van de condities en stellen van de normen is een hele uitdaging.

En hoe stuur je in jouw situatie performance? Ook dat is niet simpel.

Daarom nemen we je mee op avontuur. Je gaat ontdekken hoe je de juiste meetwaardes stelt. Ook geven we je handvaten om zelf met performance aan de slag te gaan, zowel in de pipeline als in grote complexe landschappen.

Een R&D manager en een performance architect nemen je mee in hun ervaringen en best practices. Het KZA Testgilde nodigt je uit voor deze interessante kennissessie. 

Aanmelden

Via dit formulier meld je je aan voor een van de KZA kennissessies of bijeenkomsten. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

 

"*"verplicht veld

Maak kennis met KZA

Benieuwd hoe KZA uw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om samen uw wensen door te nemen.

Contact

KZA

T: +31 35 543 1000
E: info@kza.nl

ISO 27001 certificering

Disclaimer & Privacybeleid © 2024 KZA.nl