+31 35 543 1000 info@kza.nl

EVENTS

VERRIJK OF VERFRIS JE KENNIS EN ONTMOET VAKGENOTEN BIJ EEN VAN DE KZA KENNISSESSIES OF ANDERE INTERESSANTE BIJEENKOMSTEN

Inzicht geven in kwaliteit, zorgen voor goed functionerende IT oplossingen en optimaliseren van het ontwikkelproces. Kwaliteit van code tot livegang dus, dat is onze missie.

Kennisdelen en kennisontwikkeling zijn belangrijke ingrediënten om daar succesvol invulling aan te geven. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten rondom interessante of actuele onderwerpen, verbonden met QA & testen.

Je bent van harte welkom om deel te nemen! Meld je aan en we ontvangen je graag in Baarn (of online).

Agenda

23 november 2023

Testautomation: Snelheidstrein of hoofdpijndossier 

Tijdstip: 17.30-20.30 uur (incl. eten)

Locatie: ’t Clubhuys, Laanstraat 124 Baarn

Het opzetten en goed implementeren van testautomatisering lijkt soms meer een hoofdpijndossier te worden dat meer vragen dan profijt oplevert. 

Benieuwd hoe je je beter een weg kan banen door de jungle van automatisering? Merk je dat je vastloopt om je wens scherper en praktischer te krijgen?

Het KZA TA gilde nodigt je uit voor deze interessante kennissessie. Ze nemen je mee op een trip startend vanaf een wens, op weg naar een werkende testautomatisering strategie!

15 mei 2023

Security in de pipeline

Tijdstip: 17.30-20.30 uur (incl. eten)

Locatie: ’t Clubhuys, Laanstraat 124 Baarn

Snel kwalitatieve software ontwikkelen, die ook veilig is? Met security tooling in de pipeline kan je in een vroeg stadium security risico’s detecteren en mitigeren.

Het KZA security gilde nodigt je uit voor deze interessante kennissessie. Remy en Joost delen inzichten over beschikbare tooling in de markt. Hoe kan je die slim inzetten?

6 februari 2023

Machine Learning & Kwaliteit

Tijdstip: 17.30-20.30 uur (incl. eten)

Locatie: ’t Clubhuys, Laanstraat 124 Baarn

Vikam Mark Radhakrishnan (Lecturer in applied data science en AI) en Erik Droogh (testconsultant bij KZA) delen hun kennis en ervaringen. Je hoort meer over voorbeelden van (toepassing) van Machine Learning, AI en de onderliggende modellen. Hoe zitten de modellen in elkaar en hoe kan je de kwaliteit van deze modellen controleren en waarborgen?

1 & 13 februari 2023

RiskStorming workshop

Tijdstip: 15.00-17.00 uur

Locatie: ’t Clubhuys, Laanstraat 124 Baarn

KZA helpt organisaties graag slim om te gaan met risico’s. Wij doen dit regelmatig met behulp van RiskStorming en steeds meer klanten zijn enthousiast over de waarde. Will jij ook een interactieve manier ontdekken voor risico gebaseerd testen?

Aanmelden

Via dit formulier meld je je aan voor een van de KZA kennissessies of bijeenkomsten. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

 

"*"verplicht veld

Maak kennis met KZA

Benieuwd hoe KZA uw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om samen uw wensen door te nemen.

Contact

KZA

T: +31 35 543 1000
E: info@kza.nl

ISO 27001 certificering

Disclaimer & Privacybeleid © 2022 KZA.nl