+31 35 543 1000 info@kza.nl

Voor velen in de IT klinkt de term Agile al niet meer als een verrassing. Ieder IT bedrijf is Agile, zegt dat het iets met Agile doet of heeft een bewuste afweging gemaakt niet volgens het Agile gedachtengoed te werk te gaan. Bij KZA hebben we Agile omarmd en inmiddels is het verweven in onze bedrijfscultuur. Voor ons zijn zelf-organiserende teams in de vorm van verschillende gildes een drijvende kracht achter vele workshops, kennissessies en allerlei andere activiteiten waarbij kennis wordt gedeeld.

Het Agile gilde van KZA bestaat uit een groep enthousiastelingen die allemaal passie hebben voor alles wat met Agile te maken heeft. Vanuit deze kern inspireren we elkaar en onze andere collega’s, maar we zijn vooral altijd op zoek naar manieren om onze klanten en andere relaties te inspireren. Zo was de Continuous Improvement kennissessie op 31 oktober weer een groot succes. Onze gasten kregen ruim de mogelijkheid om hun ervaringen te delen wat bij iedereen tot veel nieuwe inzichten leidde, ook bij ons. Deze kennis nemen we weer mee naar onze klanten en onze toekomstige trainingen en events.

De kennissessie ‘Retrospectives’ van KZA heeft onze retrospectives flink verbeterd. De praktische insteek en vele voorbeelden maken het direct bruikbaar. Hierdoor deelt mijn team nu veel meer informatie tijdens retrospectives dan alleen voortgang en impediments.

Rob van de Laar

Scrum Master, PinkRoccade Healthcare

Agile portfolio
Naast deze kennissessies hebben we nog veel meer te bieden. We bieden verschillende trainingen en workshops rondom Agile. Hierbij brengen we theoretische kennis over door middel van praktische ervaringen en oefeningen. Door het interactieve karakter van de trainingen is het mogelijk om eigen uitdagingen in te brengen en zo kan daarmee het geleerde direct in de praktijk toegepast worden. Het aanbod is gevarieerd. Denk hierbij aan een training Agile/Scrum of aan een cursus waarmee je in staat bent je Product Backlog op een betere manier in te richten. Al deze workshops en trainingen hebben we op een rij gezet in ons Agile portfolio.

In korte tijd verkrijg je een goed inzicht in de theorie van scrum, waarbij direct geoefend wordt met toepassing ervan. Een aanrader.

Ilse Konings

Information Manager BI, Erasmus MC

Waarom KZA?
Nu vraag je jezelf misschien af waarom KZA de partij is waar je deze kennis zou moeten opdoen. Er zijn talloze bedrijven die soortgelijke diensten aanbieden toch? Dat klopt. Wij onderscheiden ons door de uitvoering van de trainingen en de praktische ervaring van de trainers. Onze trainers zijn consultants die naast het verzorgen van trainingen ook dagelijks bezig zijn ‘in het veld’. Dit zorgt ervoor dat ze praktische ervaring hebben en dit ook meenemen in de trainingen. Daarnaast zijn we overtuigd van trainen door ‘learning by doing’. Onderuitgezakt in je stoel luisteren naar nieuwe theorieën en methoden is er bij ons niet bij. We delen kennis actief en vragen ook veel om input van de groep. Dit zorgt ervoor dat de training ook echt relevant is voor jou en je het geleerde kunt toepassen in de praktijk.

 

Goede en enthousiaste trainers, praktijk voorbeelden en veel ervaring.

Richard Geers

Consultant Zorgfacturatie, PinkRoccade Healthcare

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan en een volgende stap te maken met jouw organisatie? Kijk dan hier naar het aanbod en neem contact op met mij of een van mijn collega’s. Tot snel!

Frank Sprengers (agile@kza.nl)