+31 35 543 1000 info@kza.nl

Traineeship Young Professional

Traineeship Young Professional

Wat houdt het Traineeship in?
Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de wondere wereld die ‘IT‘ heet. Gedurende de in-house opleiding krijg je inhoudelijke kennis mee van onze experts uit het werkveld. Zo leer je verschillende testmethodieken (TMap en ISTQB) en ook de Agile/Scrum ontwikkelmethode. Daarnaast maak je kennis met verschillende testtools zoals: Selenium en SoapUI. Naast inhoudelijke kennis vinden we bij KZA jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Persoonlijke ontwikkeling komt tijdens de in-house training prominent aan bod en speelt gedurende de rest van je loopbaan bij KZA een belangrijke rol! Met behulp van mede trainees en een externe coach wordt er intensief gewerkt aan communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten.

Wat krijg je allemaal?
Een kweekvijver om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt bij ons de mogelijkheid je inhoudelijk te specialiseren, maar ook om door te groeien naar een managementfunctie. Daarnaast vinden wij het gezellig om met collega’s erop uit te trekken. Denk hierbij aan waterskiën, een escape room of aan de sportevenementen waar we regelmatig aan meedoen. Elk jaar hebben we als één van de hoogtepunten het KZA ski-weekend! Wat wij verder bieden is een contract voor onbepaalde tijd, met een bruto salaris van 2.200 (op basis van 40 uur) wat na een jaar 2.500 euro bruto wordt. Vakantiegeld van 8% en afhankelijk van je inzetbaarheid bij de klant een bonus van 4% tot maximaal 8% van je jaarsalaris. Daarnaast behoren een lease auto en een telefoon tot de uitrusting die je sowieso van ons krijgt.

Hoe gaat het nu verder?
Herken jij jezelf in een rol als testconsultant en zie jij het zitten om samen met KZA van jouw carrière een uitdaging te maken? Neem contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wanneer je contact met ons opneemt en voldoet aan de eisen (een afgeronde HBO/WO studie en affiniteit met de ICT) dan nodigen wij jou met plezier uit voor een gesprek. Neem contact op via mdebruijn@kza.nl of bel 06-44185819/ 035-5431000. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Samen bespreken we nogmaals wie wij zijn, wat wij doen en wat wij jou kunnen bieden.

Voorwaarden

Marktconform salaris en een goed pensioen
Persoonlijke ontwikkeling
}
Contract voor onbepaalde tijd
Diverse opleidingen en cursussen
Leaseauto, laptop & telefoon
Uitdagende en afwisselende opdrachten
Open sfeer en leuke collega’s
Activiteiten: wintersport tot vrijwilligerswerk

Dit moet jij kunnen/zijn!
Wat zijn nou goede eigenschappen van een testconsultant? Als test consultant werk je met verschillende disciplines waar jij je tussen beweegt. Met een ontwikkelaar of architect bespreek je in detail de IT oplossing en ben je sparringspartner op het gebied van kwaliteit. Terwijl je met een manager of gebruikers praat op business niveau om er voor te zorgen dat de IT oplossing aansluit bij de wensen en processen. Daarom is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en je goed in staat bent te schakelen tussen de disciplines. Daarnaast ben je bezig met de kwaliteit van een product, vooral door te kijken of een product voldoet aan de gestelde wensen en verwachtingen van de gebruikers. Dit vereist analytisch inzicht en een kritische blik. Daarnaast heb je een afgeronde HBO/WO studie (opleiding in een ICT-richting is een pré).

  • IT Kennis 65%
  • IT Skills 70%
  • IT Affiniteit 85%
  • Technische Affiniteit 80%
  • Social Skills 95%
  • Business Attitude 85%

Disclaimer © 2017 KZA.nl