+31 35 543 1000 info@kza.nl

Naam:
Chantal Gloudemans

Woonplaats:
Almere

Even voorstellen:
In april 2017 ben ik als testspecialist in dienst getreden bij KZA. Tijdens en na de masterclass Testspecialist heb ik de certificaten TMap Next, ISTQB, Scrum Master en PRINCE2 gehaald. Als bevlogen en ambitieuze testconsultant ga ik geen vraagstuk uit de weg. Met een pragmatische en flexibele instelling ben ik vastberaden om een mooi resultaat neer te zetten.

Ik heb het bij American Express GBT evenementen georganiseerd voor relaties van farmaceutische organisaties, waarbij ik ervoor zorgde dat compliance regels gehanteerd werden. Tevens heb ik mijn werkprocessen opnieuw ingericht door een uploader te ontwikkelen en hiermee efficiëntie gebracht in de werkwijze van American Express GBT.
Daarvoor heb ik mijn analytische vaardigheden ingezet bij de Belastingdienst. Ik heb mij bezig gehouden met de processen omtrent toeslagen en mij verdiept in de werking van de systemen.

Mijn kracht zit in mijn sterke communicatieve vaardigheden. Ik luister naar anderen en vertaal hulpvragen naar concrete vragen mét concrete antwoorden. Door mijn inlevingsvermogen bezit ik de capaciteit om met alle lagen binnen een organisatie samen te werken. Binnen een team ben ik degene die motiveert en aanzet tot actie.

In mijn vrije tijd sta graag in de keuken en doe ik aan yoga om lichaam en geest soepel te houden. Verder ben ik graag op pad om nieuwe plekken te ontdekken en ervaringen op te doen.

Competenties:

  • Betrokken
  • Flexibel
  • Communicatief
  • Kritisch
  • Oplossingsgericht
  • Nuchter

Ervaring + Rol:

 

Relevante opdrachten:
Rol Jaartal(len) Opdrachtgever
Testspecialist 2017 KZA
Projectmanager 2015 – 2017 American Express GBT
Projectmedewerker 2014 – 2015 Belastingdienst
Ervaringsoverzicht:

 

Rol Jaartal(len) Opdrachtgever
Assistent Storemanager 2007 – 2014 Starbucks

Referentie:
“Chantal heeft bij American Express GBT laten zien dat zij de lat hoog legt voor zichzelf en heeft zich binnen korte termijn ontwikkeld tot een volwaardige project manager. Daarnaast is Chantal iemand die technisch aangelegd is, processen goed kan beoordelen en opnieuw kan implementeren. Chantal heeft een sterk karakter, is een betrouwbare teamgenoot en een goede sparringpartner. ”
Chanchal Lemkes ( senior MICE projectmanager American Express GBT).