+31 35 543 1000 info@kza.nl

Naam:
Bram van Gaalen

Woonplaats:
Arnhem

Even voorstellen:
In april 2017 ben ik als testspecialist in dienst getreden bij KZA. Tijdens de masterclass heb ik de certificaten TMap Next, ISTQB, Scrum Master en SQL behaald. Ter voorbereiding op de masterclass heb ik de online training “Ruby on Rails” gevolgd om mijn development skills verder te ontwikkelen.

Ik heb ruim tien jaar ervaring in de horeca waarvan de laatste vier jaar als bedrijfsleider. In deze functie heb ik veel ervaring op gedaan met het leiding geven aan en het verbeteren van een divers team. Deze ervaring pas ik nu toe in de IT waarbij het Agile werken mij zeer bekend voor komt. Ik koppel mijn analytische vaardigheden aan mijn inzicht in teamwerk en vermogen om onder druk te presteren.

Als bedrijfsleider heb ik geleerd om met veel verschillende soorten mensen om te gaan, in een dynamische omgeving. In deze periode heb ik meerdere vaardigheden ontwikkeld zoals leidinggeven, coachen van medewerkers, helder communiceren en het onderhouden van commerciële contacten. Mijn werkwijze als bedrijfsleider heeft veel gelijkenis met de Agile Scrum methode. Ik heb veel aandacht besteed aan evaluatie en feedback. Op deze manier heb ik korte meetmomenten te gecreëerd om zo een steile leercurve van het personeel te realiseren.

Het leven draait natuurlijk niet alleen om werk. Naast werk ben ik altijd wel in om met vrienden iets leuks te doen of een biertje te drinken. Ook ga ik elke week een à twee keer naar de gym en houd ik ervan om lekker motor te rijden.

Competenties:
Resultaatgericht
Analytisch
Ondernemend
Leergierig
Assertief

Ervaring + Rol:

Relevante opdrachten:
Rol Jaartal(len) Opdrachtgever
Testspecialist 2017 Belastingdienst
Testspecialist 2017 Caesar Experts
Testspecialist

 

 

2017 KZA

 

Bedrijfsleider 2013 – 2017 Le Grand Café
Evenementencoördinator

 

2013 – 2017 Le Grand Café
Onderzoeker 2013 – 2014 Kenniscentrum
Ervaringsoverzicht:

 

Rol Jaartal(len) Opdrachtgever
Assistent bedrijfsleider

 

Manager

2010 – 2013

 

2007 – 2010

Le Grand Café

 

Le Grand Café

Referentie:

“Bereidde zich goed voor op een externe IT audit. Auditor was zichtbaar onder de indruk van Bram’s professionele aanpak. Bram komt zeer klantgericht over, stelt zich professioneel op. Flexibel en werkt hard.”
Laura Kistemaker – Co-Founder and CEO Uitelkaar.nl (Justice42)

“De heer Bram van Gaalen heeft bij ons een flinke groei doorgemaakt en heeft zich opgewerkt tot bedrijfsleider. Hij was zeer goed in staat zelfstandig beslissingen te nemen en leiding te geven aan een groep van +\- 30 collega’s in verschillende leeftijdscategorieën en competenties.”
Armand Luneman – Eigenaar meerdere horeca gelegenheden, waaronder Le Grand Café (Kartel Exploitatie)