+31 35 543 1000 info@kza.nl

Naam:
Arnoud Verboom

Woonplaats:
Den Haag

Even voorstellen:

Ik ben een Testspecialist, werk gestructureerd en zie mezelf als een vastberaden en doelgerichte Test Engineer. Tijdens mijn studie Business IT & Management heb ik een basis gelegd in projectmatig werken.

Mijn ervaring in het testvak (testvoorbereiding, -uitvoering) heb ik opgedaan in verschillende branches, waaronder de overheid, telecom en verzekeringen. Mijn laatste opdracht is mijn huidige opdracht, namelijk bij Telfort. Mijn taak hierbij is het testen van de MijnTelfort omgeving op het gebied van zowel frontend als backend. Daarnaast lever ik een externe partij van testscripts die vervolgens de automatisering in fitnesse op zich neemt.

Om tot optimale resultaten te komen verdiep ik me erg goed in de wensen, eisen én verwachtingen van de klant, de bedrijfsvoering en het IT-landschap. Ik ben o.a. BiSL, TMap NEXT®, PSM en PSPO gecertificeerd. Ik ben erg gretig en leergierig en wil mijn kennis verder blijven uitbreiden.

Daarnaast houd ik erg van motorrijden en zoek ik in mijn dagelijks leven uitdagingen in activiteiten buiten de deur. Zo heb ik meegedaan met de Viking Run en ben ik van plan hier vaker aan mee te doen.

Woorden die goed bij mij als persoon passen zijn: Uitdagingen, vastberaden, besluitvaardig, snel, leergierig, communicatief.

Competenties:

  • Communicatief sterk
  • Resultaatgericht
  • Besluitvaardig
  • Leergierig
  • Vastberaden

Ervaring + Rol:

Relevante opdrachten:
Rol Jaartal(len) Opdrachtgever
Testspecialist 2016-heden Incentro
Testspecialist 2015 – 2016 Telfort
Systeemtester 2015 MN Services
Systeemtester Portalen 2015 MN Services
Testspecialist Portalen 2015 SpirIT (Rechtspraak)
Jr. HSE Engineer

 

2013 – 2014 Jacobs Nederland B.V.

 

Ervaringsoverzicht:
Rol Jaartal(len) Opdrachtgever
Afstudeerder

Tester Kawasaki

Test Engineer

Testspecialist Mobile

Consultant (ITIL)

2011 – 2012

2015

2015

2014

2009 – 2010

Rijkswaterstaat

Kawasaki Europe

Ohio University

DELA

KPN

Referentie:

“Arnoud is een hardwerkende Young Professional die met enthousiasme nieuwe uitdagingen oppakt”.
Eline Gritter, Testcoördinator DELA

‘’Arnoud is een waardevol, prettig, collegiaal persoon om mee te werken. Hij is goed in zijn werk, communicatief vaardig, neemt zelf initiatief wanneer de mogelijkheden er zijn en is altijd bereid om iets extra’s te doen’’.
Rene Geul, Opdrachtgever MN Services