+31 35 543 1000 info@kza.nl

Digital Marketeer & Recruiter 32/40 uur

Wat houdt het in om bij ons aan de slag te gaan als Digital Marketeer & Recruiter?
Een uitdagende en veelzijdige functie, waarin jij de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen tot een professional in IT Marketing & Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie. Tevens is er de mogelijkheid om taken vanuit de afdeling Support op te pakken op het gebied van o.a. klantevents, kennissessies en evenementen. Een uitdaging waarbij het jouw doel is om KZA verder op de kaart te zetten en onze naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast verbind je testprofessionals met KZA door het initiëren, ontwikkelen en uitvoeren van recruitment- en marketingplannen. Je fungeert als gastvrouw/-heer van KZA!

Je wordt verantwoordelijk voor de Marketing van het merk KZA. Je kent als geen ander je weg op Social Media, draagt KZA op een enthousiaste en inventieve manier uit en draagt er zorg voor dat onze naamsbekendheid groeit. Je bent niet alleen actief op LinkedIn, maar jij weet als geen ander om nog beter vindbaar te worden op Google, jij weet waar het slim is om te adverteren en hoe je dat moet doen. En wanneer er potentiële medewerkers op onze website terecht komen, zorg jij er ook nog eens voor dat onze website er gaaf uit ziet! Jij denkt mee over het organiseren van evenementen en kennissessies, maar weet deze ook online zichtbaar te maken. Je speelt een belangrijke rol in de werving van Agile Test Professionals, Scrummasters en Agile coaches en begeleidt het sollicitatieproces van A tot Z. Denk hierbij aan headhunting, voeren van sollicitatiegesprekken en het begeleiden van assessments en arbeidsovereenkomsten. Kortom; door jouw creativiteit weet jij, zowel on- als offline, KZA te versterken op de arbeidsmarkt. Daarin krijg jij dan ook alle vrijheid en ondersteuning.

Wat krijg je er allemaal voor terug?
Een kweekvijver om jezelf te ontwikkelen, zowel werk gerelateerd als op persoonlijk vlak door middel van trainingen en/of opleidingen. Daarnaast vinden wij het gezellig om met collega’s erop uit te trekken. Denk hierbij aan personeelsmeetings, een escape room, het KZA jaarfeest, Kerstfeest of aan de sportevenementen waar we regelmatig aan meedoen. Elk jaar hebben we als één van de hoogtepunten het KZA ski-weekend! Verder bieden we een vast dienstverband voor onbepaalde tijd, een prima salaris, 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en je maakt deel uit van de winstdelingsregeling.

Dit moet jij kunnen/zijn!
Wij zouden graag in contact met je komen wanneer jij beschikt over een afgeronde studie HBO Marketing (of vergelijkbaar). Daarnaast heb jij al een kijkje in de wereld van Arbeidsmarktcommunicatie en Recruitment genomen door middel van een stage, bijbaan of startersfunctie, waarbij je gewerkt hebt in WordPress, SEO en SEA. Je ziet deze baan als een kans om je zelf te ontwikkelen tot een volwaardige Digital Marketing & Recruitment specialist in de booming business van IT. Bij KZA krijg je daar alle ruimte voor. Je ziet het als een uitdaging om zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau te opereren binnen deze veelzijdige functie, waarbij er veel eigen initiatief en verantwoordelijkheid van je wordt gevraagd. Je werkt daarbij zeer nauw samen met het managementteam van KZA.

Onze ervaring is dat onze professionals zich thuis voelen bij KZA. We hebben weinig tot geen verloop. Wat daar de reden van is? Ervaar het zelf en solliciteer via:

Chantal Hogerhuis: chogerhuis@kza.nl of neem contact op via: 06 – 12065333

Voorwaarden

 Salaris en een goed pensioen

Activiteiten: wintersport tot vrijwilligerswerk

}

Contract voor onbepaalde tijd

Laptop & telefoon

Open sfeer en leuke collega’s