+31 35 543 1000 info@kza.nl

Werken bij KZA

KZA in Beeld
Werken bij KZA

Leuk dat je interesse hebt in een baan bij KZA! Wij zijn een modern bedrijf en zoeken naar mensen die houden van afwisseling en uitdaging. Ons DNA is opgebouwd uit drie elementen, namelijk: Agility, 8+ Testspecialist en Business Attitude. Wat betekent dit concreet voor jou..? KZA is een platte organisatie die staat voor hoge kwaliteit, open communicatie en een goede sfeer. Bij ons zal je aansprekende organisaties helpen bij het realiseren van uiteenlopende doelstellingen. Jouw persoonlijke ambitie staat daarin altijd centraal.

Als we ons allemaal blijven ontwikkelen, dan blijft KZA klaar voor de toekomst. Daarom bieden we elk jaar meer dan 130 diverse cursusavonden aan en krijg je de mogelijkheid om via zelfsturende gildes je horizon te verbreden. We stimuleren een brede ontwikkeling, waarin zowel technische vaardigheden, business kennis en soft skills een rol spelen.

Speel jij graag de verbindende rol tussen techniek, kwaliteit en business? Dan pas JIJ bij KZA! Wij zijn altijd geïnteresseerd in leuke collega’s om ons team te komen versterken. Er zijn vacatures voor Young Professionals, ervaren Testspecialisten, Agile Consultants en Security Testers. Denk jij dat je de uitdaging aan kunt? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

 

Traineeship Young Professional

Heb jij je HBO of WO (opleiding binnen een IT richting is een pré) net afgerond? Wij zoeken mensen die zichzelf elke dag opnieuw willen verbeteren. Sta je in de startblokken om inhoudelijk de diepte in te gaan op het snijvlak van Business en IT? Dan bieden wij je de kans een vliegende start te maken als Test Consultant. Een uitdagende baan, waarbij jouw ambitie en ontwikkeling centraal staat.

Ervaren Testspecialist

Kom werken aan je toekomst! Zie jij jezelf als een 8+ testprofessional? Dan heb jij de Business Attitude die nodig is om klanten voor je te winnen. Wil jij gave opdrachten doen en tegelijkertijd de ruimte pakken om te werken aan je eigen ontwikkeling én die van ons? Sluit je dan aan bij KZA! We zijn volop in beweging en voor de groei van ons bedrijf op zoek naar ervaren testspecialisten.

Joost van Haarlem (Algemeen Directeur)

Sinds 2014 ben ik directeur van KZA. Nog nooit heb ik bij een bedrijf gewerkt met zoveel initiatiefrijke collega’s: variërend van het opzetten van trainingen tot het organiseren van het ski-weekend. Als directeur ben ik blij dat we met zijn allen een open en toegankelijke sfeer neer weten te zetten, waarbij iedereen elkaar kent.

Wij vinden het belangrijk om elke dag klaar te zijn voor morgen. Dit noem ik Agility en dit komt bij ons in alles terug. Zo zijn we een hele platte organisatie en wordt de strategie bepaald door het management én de professionals. Niet in een uitgebreid 5-jarenplan, maar in driemaandelijkse iteraties. In onze zelfsturende gildes worden de belangrijkste vernieuwingen gerealiseerd.

Het matchen van collega’s met klanten is en blijft mensenwerk, dat neemt dus veel tijd in beslag. Klanten herkennen de kwaliteit van de KZA-ers. Daarnaast geven zij vooral terug dat de KZA-er helpt het business- of projectresultaat te realiseren, en ook ‘gewoon’ zaken buiten het testen erbij pakt. Dat klanten ons met een 8,2 waarderen, helpt ons natuurlijk enorm bij het vinden van nieuwe uitdagende opdrachten.

Voor ons zijn hardskills en ICT kennis een vanzelfsprekendheid. Wij zijn onderscheidend op het gebied van ‘business attitude’ en de focus op de ontwikkeling van soft skills. Door deze insteek hebben we een bijzondere groep collega’s. Die echt scherp zijn tijdens een expertsessie, maar waarmee we bijvoorbeeld ook feesten bij de ‘Flying Dutch’.

Tenslotte: KZA is onderdeel van een groep bedrijven onder de vlag van TSS. We zijn geheel zelfstandig en varen onze eigen koers. Tegelijkertijd schakelen we veel met onze zusjes: we wisselen trainingen uit, we doen er gave opdrachten en het biedt ons allemaal verticale en horizontale carrièremogelijkheden.

Frank Lansink (Business Unit Manager)

Vijf jaar geleden ben ik als Young Professional begonnen bij KZA. Een carrière switch die mij veel heeft gebracht. Na een HBO Leisure Management, werkte ik als bedrijfsleider bij een discotheek in Arnhem waarna ik al snel aan de slag ging bij een IT bedrijf als marketeer. Toen KZA mij benaderde was de test-wereld mij nog niet bekend, echter alle mogelijkheden spraken mij zo erg aan dat ik de gok wel durfde te wagen. Tot de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad van deze stap. Het Young Professional programma van KZA heeft me veel gebracht.

Na een intensieve trainingsmaand ben ik begonnen met een eerste project bij de Vries WFM, waar ik in twee jaar tijd de eerste kneepjes van het testvak leerde. Een nieuwe wereld die toch stiekem best wel spannend was. Daarna heb ik bij VGZ als SCRUM master gewerkt aan de eerste versie van Vergelijk en Kies. Ook testautomatisering was een belangrijk onderdeel van de opdracht. Vervolgens heb ik me bezig gehouden met testautomatisering en de implementatie van SCRUM bij Vecozo.

Tegenwoordig ben ik Business Unit Manager bij KZA. Iets heel anders dan testen, ik werk nu veel meer met mensen in plaats van computers. Een enorme verandering en een heel leuke nieuwe uitdaging. Dit is ook meteen wat KZA voor mij zo bijzonder maakt! Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Als je iets wilt, dan is vrijwel alles mogelijk. Je moet het alleen wel zelf aangeven en je er 100% voor inzetten.

Opnieuw heeft KZA zich voor mij bewezen door mij een nieuwe uitdaging te geven op het moment dat ik daar behoefte aan had. De komende tijd ga ik als marketing manager het merk KZA en onze 8+ visie nog beter neerzetten. Het begeleiden van de Young Professionals ga ik enorm missen daarentegen ken ik ons speelveld nu als geen ander en kan ik deze ervaringen goed gebruiken om KZA te profileren.

De 8+ die KZA overal uitdraagt voel ik ook echt. Iedereen krijgt de kans zich te ontwikkelen en pakt die kans op zijn eigen manier volop aan! Door bijvoorbeeld in één van de gildes mee te doen met ontwikkelingen of door de momenten waarop wij onze successen vieren. We doen het in ieder geval allemaal samen!

Wil je mij een vraag stellen? Stuur me gerust een mailtje: flansink@kza.nl

Wouter van der Eng

 • In dienst bij KZA sinds: 2016
 • Expertise: Testautomatisering & Scrum
 • Branche: Overheid & Financiële Dienstverlening

 

Testspecialist (Young Professional)

“Voor mij is persoonlijke touch binnen een bedrijf zeer belangrijk. Dit gevoel kreeg ik meteen toen ik het KZA kantoor binnenstapte.  Vanaf het eerste gesprek heb ik het gevoel dat ik welkom ben en dat er moeite voor me wordt gedaan. Tijdens de trainingsmaand is dit gevoel bevestigd, met trainingen van experts, workshops van huidige werknemers en certificaten ben ik uitgebreid voorbereid op de testtaken die ik nu in opdrachten toebedeeld krijg.  

~

Door de uitstekende combinatie van opleidingen krijg je echt het gevoel dat je klaar bent voor het testvak, zowel professioneel als persoonlijk!”   

 

Linked

Lilian Jacobs

 

 • In dienst bij KZA sinds: 2015
 • Expertise: Ketentesten & Scrum
 • Branche: IT & Zorg

 

Testspecialist (Young Professional)

” Tijdens de trainingsmaand worden een aantal dingen geleerd: hard skills, kennis van IT, maar ook soft skills. Naast de kennis en hard skills, vind ik deze soft skills erg belangrijk tijdens de opdracht, ze helpen mij kritisch te kijken en de kwaliteit te benadrukken door vaardig te vragen. Zo kan ik samen met mijn team werken naar het beste resultaat.

~

KZA is voor mij de juiste plek om me (persoonlijk) te blijven ontwikkelen, met uitdagende opdrachten, inspirerende en behulpzame collega’s en een kantoor dat voelt als thuiskomen.”

 

Linked

Ide Koops

 

 

 • In dienst bij KZA sinds: 2008
 • Expertise: Automatisering, Ketentesten & Acceptatietesten
 • Branche: Financiële dienstverlening, Energie, Telecommunicatie & IT.

Ervaren Testspecialist (DevOps)

“Je team helpen om in het gehele traject (van idee en ontwerp, tot implementatie en beheer in productie) de kwaliteit goed te borgen en risico’s te mijden vind ik een prachtige baan. Gerichte vragen op het juiste moment, meekijken in de code voor een analyse, afhankelijkheden in de complexe keten identificeren of samen met een ontwikkelaar de testtooling perfectioneren.

~

Als Test Specialist in een DevOps omgeving is, naast analytische vaardigheden, een flinke dosis technische kennis erg waardevol. Binnen KZA krijgen we volop de mogelijkheden om onze kennis gezamenlijk te vergroten.

 

Linked

Noah Patty

 • In dienst bij KZA sinds: 2014
 • Expertise: Security, Ketentesten & Agile
 • Branche: E-commerce & Logistiek

 

Testspecialist & Scrummaster

“KZA ziet als geen ander hoe belangrijk Agile is in de huidige markt. Het is dan ook niet voor niets dat ik enorm ben aangemoedigd gebruik te maken van de vele Agile trainingen, workshops en certificeringen. Iets wat ervoor heeft gezorgd dat ik net dat beetje extra kan bijdragen als tester/scrummaster tijdens mijn opdracht. Bij KZA heb ik veel ontwikkelmogelijkheden en word ik vrij gelaten een richting te kiezen.

~

Hierdoor kan ik mijn passie achterna en momenteel specialiseer ik mezelf tot security tester.”

Linked

Chantal Hogerhuis

 

 

 • In dienst bij KZA sinds: 1999
 • Expertise: Werving, Planning & Ondersteuning Professionals
 • Branche: –

Kantoormedewerker & Werving

” Samen met twee collega’s zorg ik ervoor dat de dagelijkse administratieve en organisatorische werkzaamheden worden verricht. Ieder van ons heeft zijn eigen focus en ik richt me onder andere op het werven van nieuwe collega’s. Het ontmoeten van nieuwe mensen en het zoeken naar goede medewerkers is een mooi onderdeel van mijn baan! Ik vind het vooral belangrijk dat een nieuwe collega zich meteen thuis voelt. Daarnaast beheren we gezamenlijk de agenda’s van het MT, regel ik de cursussen voor onze professionals en zorg ik dat de offertes correct de deur uit gaan.”

~

Werken bij KZA is leuk en afwisselend, ik kom met veel verschillende klanten en professionals in contact. Daarnaast krijg ik de ruimte om mijn eigen ideeën op te pakken en vooral mezelf te blijven.”

 

Linked

Wouter van der Eng

 • In dienst bij KZA sinds: 2016
 • Expertise: Testautomatisering & Scrum
 • Branche: Overheid & Financiële Dienstverlening

 

Testspecialist (Young Professional)

“Voor mij is persoonlijke touch binnen een bedrijf zeer belangrijk. Dit gevoel kreeg ik meteen toen ik het KZA kantoor binnenstapte.  Vanaf het eerste gesprek heb ik het gevoel dat ik welkom ben en dat er moeite voor me wordt gedaan. Tijdens de trainingsmaand is dit gevoel bevestigd, met trainingen van experts, workshops van huidige werknemers en certificaten ben ik uitgebreid voorbereid op de testtaken die ik nu in opdrachten toebedeeld krijg.  

~

Door de uitstekende combinatie van opleidingen krijg je echt het gevoel dat je klaar bent voor het testvak, zowel professioneel als persoonlijk!”   

 

Linked

Lilian Jacobs

 

 • In dienst bij KZA sinds: 2015
 • Expertise: Ketentesten & Scrum
 • Branche: IT & Zorg

 

Testspecialist (Young Professional)

” Tijdens de trainingsmaand worden een aantal dingen geleerd: hard skills, kennis van IT, maar ook soft skills. Naast de kennis en hard skills, vind ik deze soft skills erg belangrijk tijdens de opdracht, ze helpen mij kritisch te kijken en de kwaliteit te benadrukken door vaardig te vragen. Zo kan ik samen met mijn team werken naar het beste resultaat.

~

KZA is voor mij de juiste plek om me (persoonlijk) te blijven ontwikkelen, met uitdagende opdrachten, inspirerende en behulpzame collega’s en een kantoor dat voelt als thuiskomen.”

 

Linked

Ide Koops

 

 

 • In dienst bij KZA sinds: 2008
 • Expertise: Automatisering, Ketentesten & Acceptatietesten
 • Branche: Financiële dienstverlening, Energie, Telecommunicatie & IT.

Ervaren Testspecialist (DevOps)

“Je team helpen om in het gehele traject (van idee en ontwerp, tot implementatie en beheer in productie) de kwaliteit goed te borgen en risico’s te mijden vind ik een prachtige baan. Gerichte vragen op het juiste moment, meekijken in de code voor een analyse, afhankelijkheden in de complexe keten identificeren of samen met een ontwikkelaar de testtooling perfectioneren.

~

Als Test Specialist in een DevOps omgeving is, naast analytische vaardigheden, een flinke dosis technische kennis erg waardevol. Binnen KZA krijgen we volop de mogelijkheden om onze kennis gezamenlijk te vergroten.

 

Linked

Noah Patty

 • In dienst bij KZA sinds: 2014
 • Expertise: Security, Ketentesten & Agile
 • Branche: E-commerce & Logistiek

 

Testspecialist & Scrummaster

“KZA ziet als geen ander hoe belangrijk Agile is in de huidige markt. Het is dan ook niet voor niets dat ik enorm ben aangemoedigd gebruik te maken van de vele Agile trainingen, workshops en certificeringen. Iets wat ervoor heeft gezorgd dat ik net dat beetje extra kan bijdragen als tester/scrummaster tijdens mijn opdracht. Bij KZA heb ik veel ontwikkelmogelijkheden en word ik vrij gelaten een richting te kiezen.

~

Hierdoor kan ik mijn passie achterna en momenteel specialiseer ik mezelf tot security tester.”

Linked

Chantal Hogerhuis

 

 

 • In dienst bij KZA sinds: 1999
 • Expertise: Werving, Planning & Ondersteuning Professionals
 • Branche: –

Kantoormedewerker & Werving

” Samen met twee collega’s zorg ik ervoor dat de dagelijkse administratieve en organisatorische werkzaamheden worden verricht. Ieder van ons heeft zijn eigen focus en ik richt me onder andere op het werven van nieuwe collega’s. Het ontmoeten van nieuwe mensen en het zoeken naar goede medewerkers is een mooi onderdeel van mijn baan! Ik vind het vooral belangrijk dat een nieuwe collega zich meteen thuis voelt. Daarnaast beheren we gezamenlijk de agenda’s van het MT, regel ik de cursussen voor onze professionals en zorg ik dat de offertes correct de deur uit gaan.”

~

Werken bij KZA is leuk en afwisselend, ik kom met veel verschillende klanten en professionals in contact. Daarnaast krijg ik de ruimte om mijn eigen ideeën op te pakken en vooral mezelf te blijven.”

 

Linked

Disclaimer © 2017 KZA.nl