+31 35 543 1000 info@kza.nl

Opzetten geautomatiseerde ketentest bij de GD

Opzetten geautomatiseerde ketentest bij de GD

Met behulp van het tool Citratest FT snel inzicht in gehele ketenkwaliteit

De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) in Deventer is een innovatieve onderneming die actief is op de Nederlandse markt en een omzet heeft van ongeveer 50 miljoen euro. Samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en bedrijfsleven werken de circa 400 medewerkers dagelijks aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Het hart van de GD wordt gevormd door één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld. Daarnaast beschikt de GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers voor het uitvoeren van monitoring, praktijkgericht onderzoek en het ontwikkelen van programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding.

De primaire processen van de GD worden door diverse informatiesystemen ondersteunt. Deze keten van informatiesystemen wordt momenteel vervangen door een aantal standaard en een aantal maatwerk oplossingen.

Aan KZA is gevraagd om met behulp van het tool Citratest FT een geautomatiseerde test op te zetten om de kwaliteit van de geheel vernieuwde keten te kunnen bepalen. Daarbij is het van belang dat deze test robuust is en zo min mogelijk onderhoud vergt. De komende periode wordt deze test volledig opgezet.

Disclaimer © 2017 KZA.nl