+31 35 543 1000 info@kza.nl

Bekijk hem gelijk onze nieuwe website!

Bekijk hem gelijk onze nieuwe website!

Bekijk hem gelijk! www.kza.nl

Na een traject van meerdere maanden kunnen wij jullie vanaf nu verwelkomen op onze nieuwe site. En daar zijn wij trots op!! KZA is de afgelopen jaren veranderd en de oude site past niet meer bij het gevoel dat wij op dit moment uitdragen.

Wij zijn de 8+ testspecialist van Nederland en onze nieuwe website is zeker een 8+ verlengstuk van wat er allemaal bij ons gebeurt.

Collega’s Lindsay Oosterdijk en Freek van Leeuwen hebben samen met onze partner hard gewerkt voor dit prachtige resultaat en dat valt te zien.

KZA heeft de expertise en ervaring in huis om Test-projecten op een vakkundige en 8+ manier uit te voeren.

Of het nu gaat om Test Automatisering, Security of Agile Consultancy  op onze nieuwe website krijgt u een duidelijk inzicht in wat wij als KZA voor u kunnen betekenen. Dat kunnen wij als KZA natuurlijk makkelijk zeggen, wij zijn (misschien een klein beetje) bevooroordeeld. Binnenkort gaan we onze klanten aan het woord laten over wat zij vinden dat het verschil is dat een KZA’er maakt binnen het project en organisatie. Natuurlijk staan ook onze vacatures online.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dat kan! KZA zal geregeld nieuwsberichten plaatsen, houd dan KZA Actueel in de gaten.

Mocht je vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Veel lees en kijkplezier.

 

 

Disclaimer © 2017 KZA.nl