+31 35 543 1000 info@kza.nl

KZA Nieuws

KZA Nieuws

Schrijf je in voor de KZA nieuwsbrief

FLOW 2017 

Donderdag 16 november organiseert KZA voor de zesde keer het FLOW event. Op deze avond kun je kennis maken met KZA en de unieke wijze waarop KZA werkt met verschillende gildes.

IoT – Kennissessie

Internet of things is een term die je tegenwoordig overal hoort. Wil jij meer te weten komen over Internet of Things (IoT)? Ben jij benieuwd naar de gevaren van IoT op het gebied van security en privacy? Kom dan naar de IoT kennissessie. Sprekers van de ANWB en de AppBakkers geven antwoord op deze vragen! Wil je meer informatie? Of wil je je opgeven? Neem dan contact op met chogerhuis@kza.nl Tot 12 december! 

KZA & Hulphond Nederland

Dit jaar hebben we bij KZA Hulphond Nederland gekozen als goed doel waar we ons voor gaan inzetten. In maart hebben we de actie ‘KZA biedt de helpende hond’ gelanceerd, waarbij alle KZA’ers vakantie- of overuren konden doneren.

KZA in Beeld

Na een warm onthaal op de personeelsavond mogen wij nu met trots onze nieuwe bedrijfsfilm presenteren. “Er gebeurt enorm veel bij KZA en deze film is een mooie afspiegeling daarvan.”, aldus algemeen directeur Joost van Haarlem.

 

Kennissessie ‘Customer Journey’

Op 14 september 2017 organiseert KZA een Kennissessie over ‘Customer Journey’. Het wordt steeds belangrijker om de klant te begrijpen en centraal te stellen. Erik Kleine neemt je mee in de wereld van de klantbeleving.

 

Een terugblik op het KZA-Skiweekend

Met de hitte van afgelopen week op het netvlies nemen wij je graag mee terug naar ons fantastische skiweekend afgelopen maart. #wintersport #atemlos #werkenbijKZA

 

Een terugblik op FLOW

Het KZA FLOW event was een groot succes, deelnemers bedankt! Wil jij hier volgende keer ook (of weer) bij zijn zet dan 16 november 2017 in je agenda want dan staat het volgende FLOW event op de planning!

 

FLOW – De Keynote voor Flow is bekend!

Johan ten Houten neemt ons in een inspirerend verhaal neemt hij ons mee in de wereld van forensics, big data, algoritmen en complexe problemen.

 

TSS TechNight

Op een zowaar tropische 17 mei werd de TSS TechNight georganiseerd waarbij er volop werd genetwerkt tussen collega’s van de verschillende TSS bedrijven.

Kennissessie BDD

Op 4 april 2017 organiseert KZA een Kennissessie over BDD. Daar ben jij van harte welkom.

 

KTO 2016

Eind 2016 hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. En we zijn Trots op de overall score. Een 8,1!

 

 

CI/CD Kennissessie

Op 24 januari 2017 organiseert KZA een Kennissessie over CI/CD. Daar ben jij van harte welkom.

 

Een terugblik op FLOW

Het KZA FLOW event was een groot succes, deelnemers bedankt!

 

De Keynote voor Flow is bekend!

Edwin Heus is onze Keynote tijdens het KZA FLOW event donderdag 1 december en gaat ons meer vertellen over verbinden.

De KZA Bioscoopdag 2016

We hebben een gave Bioscoopdag gehad bij Cinemec in Utrecht met onze klanten, collega’s, partners en kinderen.

KZA op TestNet

Afgelopen dinsdag 11 oktober was het Testnet Najaarsevent in het NBC in Nieuwegein.

De Product Backlog Workshop

Donderdag 6 oktober, de avond van de eerste kennissessie over de product backlog. Een avond die al snel volgeboekt was en die op 3 november een vervolg zal krijgen.

8+ Testspecialist

Bekijk hem gelijk! www.kza.nl

Na een traject van meerdere maanden kunnen wij jullie vanaf nu verwelkomen op onze nieuwe site. En daar zijn wij trots op!!

De eerste KZA Kennissessie voor het grote publiek

Afgelopen woensdag (14 september 2016) was het zo ver: De eerste Kennissessie voor het grote publiek.

Disclaimer © 2017 KZA.nl