+31 35 543 1000 info@kza.nl

Kom naar het FLOW event!

Kom naar het FLOW event!

KZA organiseert voor de 5e keer het FLOW event. Dit is een avond waar je kennis kunt maken met KZA en de unieke wijze waarop KZA werkt met verschillende guilds. De avond vindt plaats op 8 juni (vanaf een uur of 18:00). We beginnen met een 8+ diner!

Daarna is er een inspirerende keynote met aansluitend een tweetal workshops waar je uit kan kiezen. We bieden de volgende workshops aan:

KEYNOTE – Johan ten Houten over forensisch onderzoek, data en algoritmen. Beslissingen worden steeds vaker genomen door slimme en zelflerende algoritmen. Dit biedt kansen maar heeft ook zeker uitdagingen. Als je niet kunt voorspellen hoe het algoritme zichzelf traint, hoe kun je deze dan testen? Moet je dit nog wel willen testen?
Johan is oprichter van de afdeling Financial Crime Analytics bij Deloitte waar hij zich onder meer bezig houdt met fraudeonderzoek. In een inspirerend verhaal neemt hij ons mee in de wereld van forensics, big data, algoritmen en complexe problemen.

WORKSHOP – T-Shaped in een Agile omgeving In deze inspirerende sessie leer je welke technische skills en kennis een professional in een Agile omgeving tegenwoordig nodig heeft om T-shaped te zijn!

WORKSHOP – Security integratie in Jenkins Pipeline Ken je Jenkins al? Leer en ervaar in deze workshop de basics van security integratie in Jenkins Pipeline! Hoe borg jij security in je software delivery proces?

Disclaimer © 2017 KZA.nl