+31 35 543 1000 info@kza.nl

Donderdag 6 oktober, de avond van de eerste kennissessie over de product backlog. Een avond die al snel volgeboekt was en die op 3 november een vervolg zal krijgen. Na een geslaagde sessie over security testing was het dit keer de bedoeling dat de deelnemers naar huis gingen met een setje aan workshops. Deze zouden ze binnen hun huidige werkomgeving zelf kunnen geven of op een andere manier kunnen toepassen.

Na het diner werden de aanwezigen door Kevin Bakker, Joost Janssen en Frank Sprengers meegenomen in de wereld van de product backlog. Een item wat bij elk bedrijf dat agile werkt, of raakvlakken heeft met agile, veel stof doet opwaaien. De workshops bestonden uit een klein deel theorie en verder uit oefeningen en veel interactie tussen de aanwezigen. Magic estimation, het splitsen van user stories en DEEP waren de onderwerpen van deze sessie. Er werd enthousiast deelgenomen door de gasten uit verschillende werkomgevingen en na afloop werd er nog gezellig nagepraat bij de borrel.

Enkele reacties vanuit de deelnemers: “complimenten voor gisteravond. Het was een leuke leerzame en boeiende avond. Bedankt!” en “Wat een enthousiasme en leuk dat jullie dit zo organiseren. Ik ga zeker deze kennis gebruiken.”

Wil jij ook kennis maken met KZA? Houd onze nieuwe website in de gaten en volg KZA op LinkedIn.

“Ik heb echt genoten. De avond zat goed in elkaar. Lekker compact en bedacht door mensen met passie voor hun vak. Ik houd me aanbevolen voor avondjes als deze.”

 

“Echt briljant goed.”